Om Stories by

Om Stories by:
Butikken åbnede i 2010. Butikken er en livsstilsbutik, hvor du finder unikke malerier, unika keramik, gaveidéer og et kreativt værksted, hvor du har mulighed for at sætte dit eget præg på keramik og lave dine egne smykker.
I butikken finder du nøje udvalgte varer, som du ikke finder alle steder. Derudover går vi op i at finde bæredygtige og økologiske produkter som for eksempel vores kaffe samt hudpleje.

Stories by åbningstider:
Torsdag 12-17
Fredag 12-17
Lørdag 10-14
søndag 10-14
 
Du finder os på Gl. Guldagervej 14, 6710 Esbjerg V
 
Om mig:
I 2004 startede min maleri-rejse for alvor. 
Ret hurtigt havde jeg malerier til salg i både Skagen og ålborg. Siden er det blevet til gode samarbejder med flere gallerier: Galleri Art xpo, Slagelse Kunstgalleri og Vejers strandgalleri.
Undervejs havde jeg orlov fra mit børnehaveklasse job, hvor jeg dygtiggjorde mig på Herning Billedskole og Århus kunstakademi. Desuden har jeg deltaget i mange forløb og kurser med mange dygtige erfarne kunstnere i ind- og udland.
Min egen lidenskabelige tilgang og forelskelse i processen har været den største inspiration. Jeg har kunnet bruge min fantasi ved blot at se på et mønster på væggen, et foto, naturen, en farvesammensætning, billedbøger eller andet sanseligt.
  
Jeg har levet af billedkunsten siden 2010, hvor jeg også startede butikken "Stories by". Mine malerier har altid et eventyrligt spor, af en historie, som dukker op undervejs, ofte i et landskab. De bedste malerier bliver til, når penslen får lov at bestemme vejen. Malerierne du ser, er mine egne, og disse vil du også kunne se i forskellige kunstgallerier i Danmark og Norge.Kontakt
Tlf 60917534 (bedst på SMS) 
Eller mail: tina-as@hotmail.com

Booking til keramikværkstedet og perleværkstedet: her!
(Større grupper, eksempelvis til polterabend eller fødselsdag, bedes booke en tid på sms 60 91 75 34).